YÜZ YÜZE EĞİTİMDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

09.11.2020 397

SAYIN VELİLERİMİZ, SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

Okulumuz 5.ve 8. sınıf şubeleri kademeli olarak yüz yüze eğitime başlamıştır. Sağlığımız açısından okulumuzun tüm alanları kurallara uygun şekilde düzenlenmiştir. Veli ve öğrencilerimizin okula geldiğinde paylaştığımız kurallara uymalarını önemle arz/rica ederiz. Sağlıklı ve başarılı bir eğitim ve öğretim yılı olması dileğiyle.

* Covid 19 Tedbirleri kapsamında öğrencilerin okulda olduğu saatlerde veliler içeri alınmayacaktır. Bunun dışında çok acil durumlarda okul idaresi ile görüşülüp, tedbir alınarak okula gelinebilir.

* Öğrenciler sadece okul kıyafeti ile okula geleceklerdir.

* Ders saatleri 09:00 ile 13:30 saatleri arasındadır.

* Dersler 30, teneffüsler 10 dakika süreli olacaktır.

* Öğle arası yoktur.

* Öğrenciler her gün aynı sırada oturacaklardır.

* Maskesiz okula gelinmeyecek ve okuldayken sosyal mesafe kurallarına uyulacaktır.

* Hastalık belirtisi gösteren, şüphesi bulunan; ailesi veya bulunduğu ortamda Covid 19 tespiti veya şüphesi bulunan kişi varsa okulu bilgilendirmek koşuluyla öğrenciler okula gönderilmeyecektir.

* Ders programlarının detayı öğretmenlerce paylaşılacaktır.

* Öğrenci devamsızlıkları e-okula işlenmeyecektir.